Premierul Ponta a votat la Baia de Fier. Cu un primar condamnat penal

Sursa: adevarul.ro

Victor Ponta a votat, cu câteva minute după ora 9.00, la secţia de votare din comuna gorjeană Baia de Fier. Acesta a fost însoţit de primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, şi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Premierul a spus că românii au votat, în ultimul timp, ghidându-se după două principii: ca sancţiune sau ca speranţă pentru viitor: „Eu am votat cu speranţa că putem face lucrurile mai bune decât cele făcute până acum. Nu reuşesc să ajung destul de des în Baia de Fier. Întotdeauna vorbesc cu mândrie de Gorj, Târgu Jiu şi de Baia de Fier“.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Ponta cum de votează cu un primar condamnat penal, făcând referire la primarul PSD din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, care a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. „Ştiu legea mai bine decât dumneavoastră. Astăzi nu avem voie să vorbim despre candidaţi şi vă invit să respectaţi şi dumneavoastră legea”, a replicat premierul, citat de Mediafax.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s