Declar tara pierduta…sau nu?

Una dintre cele mai bune melodii protest vine de la Tudor Chirila. Cred că sintetizează cel mai bine mentalitatea celor 22 de ani pierduți de la „revoluție”.

În mod ciudat, sau poate ca nu, este foarte puțin mediatizată in Mass-Media românească (ca să nu spun ca este inexistentă).

Daca iți place și o consideri corectă, fă un share și dă-i șansa și altui Roman să vadă ca mai există oameni care gândesc în Romania și care pot face o diferența.

„Oare constiința s-o dezmetici
Când doar copii expatriați vor fi? „

Reclame

2 gânduri despre „Declar tara pierduta…sau nu?

  1. Neo-Comunistii usl (ca sunt si liberali mediocri prin zona), ne-au furat 90% din mass-media (tristurile infractorilor, securistilor, spagarilor, primar-madonelor – la Constanta). Ei au o origine sanatoasa! Se trag din mama filatoare si tata turnator!! Singura solutie a dreptei autentice este….muzica, poezia, ICR nepolitizat, Cat era bugetul ICR? 10 mil euro? Eu lucrez „afara”, sunt :capsunar” (desi sunt inginer si lucrez in …Africa unde, nu se planteaza capsuni) dar, sunt dispus sa finantez anual cu 1000$ un ONG cultural pentru romanii de afara si din tara unde, comunistii, neo-comunistii si fals-liberalii sa nu aiba acces la decizii !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s